sobota, 18 października 2014




Wysokogatunkowy ocet jabłkowy Ojca Mateusza


Odległa receptura, skrzętnie zachowana przed działaniem czasu i kolei losu, pozwoliła na stworzenie pełnowartościowego octu jabłkowego o naturalnym aromacie i wyjątkowym smaku. Ten prawdziwie polski i regionalny produkt zyskał sobie sympatię, dzięki swoim walorom smakowym i właściwościom. Mieszanka soczystych jabłek, miodu i ziół dojrzewa w dębowych beczkach przez wiele miesięcy zyskując na jakości cenionej przez koneserów.

4 komentarze:

  1. bardzo rzetelny i uczciwie zrobiony produkt, a to rzadko się zdarza w dzisiejszych czasach.

    OdpowiedzUsuń
  2. świetny naturalny smak. jeszcze nigdy nie piłam takiego octu.

    OdpowiedzUsuń
  3. uważam, że nie tylko jest smaczny, ale to także tani sposób na odchudzanie. pije się go w małych ilościach a waga spada. i to naturalnie.

    OdpowiedzUsuń
  4. A zatem bede stala klientka O.Mateusza :) Juz dawno czytalam o niezwyklych wlasciwosciach octu jablkowego w ksiazkach doktora Tombaka. Kupowalam w sklepach, lecz wiem, ze nie byl to ocet wysokogatunkowy. Teraz bede kupowala go w sklepie Ojca Mateusza, mam do niego zaufanie :)

    OdpowiedzUsuń